Sadržaj - Cuvaonica

Sadržaj

Ideja Baba Višnjine Čuvaonice je da bude dnevna soba ali onakva kako bi je idealno zamišljali naši mališani.

Ceo prostor je stvoren za decu i odiše toplinom, ušuškan je i pruža osećaj kao da ste u sopstvenom domu.

Raznoliki sadržaj je namenjen deci svih uzrasta, a pretežno deci koja još uvek ne mogu da ostanu sama kod kuće (2-10 godina).

Pored samog čuvanja, za vreme boravka kod nas, vaše dete će imati priliku da razvije svoje kreativne i fizičke sposobnosti i da stekne nova znanja i veštine.

baba visnjina cuvaonica

Kreativne radionice

Za podsticanje kreativnosti kod dece, veoma je bitno koristiti specijalizovane tehnike koje će našim najmlađima omogućiti da razviju svoje sposobnostii i da zadrže kreativnost u starijem uzrastu.

Pored crtanja, slikanja, bojenja i ostalih dobro poznatih aktivnosti, obezbedili smo ceo jedan PIŠI / BRIŠI ZID gde će vaša deca moći da razvijaju maštu do mile volje.

baba visnjina cuvaonica

Edukativni program

Posebnu pažnju posvećujemo edukaciji i sticanju novog znanja.

Vaši mališan će imati priliku da budu deo korisnih društvenih igara poput puzzli, dečijeg kulinarstva i slaganja kockica i tako razvijaju i jačaju manuelno kognitivne sposobnosti.

Za bolje pamćenje i upoznavanje sa svetom oko nas, tu su igre memorije, velike dečije mape sveta i knjige edukativnog sadržaja prilagođenog različitim uzrastima.

Takodje, kao jedan od savremenih trendova učenja, obezbedili smo veliko MAGNETNO POLJE gde će, pored slova, reči i brojeva, vaša dečica naučiti kako da od više sitnih elemenata naprave celinu.

baba visnjina cuvaonica

Zabavni program

Za zabavu najmlađih tu je i Baba Višnjin dečiji bioskop, gde će vaši mališani imati priliku da gledaju najnovije crtane filmove.

Za one malo starije, pored karaoka i učenja koreografija, obezbedili smo i Sony PlayStation.

baba visnjina cuvaonica

Sportske aktivnosti

Baba Višnjino dečije igralište je potpuno bezbedno za sve uzraste. Najmlađi će uživati u  penjanju na platformu, spuštanju niz tobogan ili igranju uz drveni dvorac.

Na našem dečijem poligonu koji je prekriven strunjačama, vaša deca će imati priliku da učestvuju u sportskim nadmetanjima, koja su idealna za razvijanje timskog duha.

baba visnjina cuvaonica
POSLEPODNEVNI ODMOR

Za one kojima se prispava, obezbedili smo odvojenu zonu za spavanje sa udobnim i prijatnim krevetićima.

MENI ZA DECU

Za one koji se duže zadržavaju, omogućili smo opciju zdrave užine i sokića.

KAMERE

Celokupan prostor čuvaonice je pokriven video nadzorom, a svakog trenutka nas možete pozvati na video poziv i uveriti se da je vaše dete u pravim rukama.